La tardor arriba a Superverd

Notícies

La tardor arriba a Superverd

La tardor ha arribat! Les primeres fulles comencen a caure dels arbres, la temperatura perd poc a poc algun grau més, augmenta la inestabilitat i els dies es fan una mica més curts i foscos. Sí, és l’inici d’uns mesos un pèl més tristos per a moltes persones. Però no ho és pas a Superverd!

És cert que poc a poc diem adéu a fruites que ens encanten, com les síndries o els nostres estimadíssims préssecs (que, per cert, conreem nosaltres mateixos amb molt d’amor a la nostra Finca Montserrat). Però l’inici de la tardor també és el moment en què les nostres més de 80 botigues s’omplen de nous productes saborosos i espectacularment bons!

És el moment de gaudir de les pomes i les peres de millor qualitat, del dolç raïm, de les magranes, els caquis, els codonys, els kiwis més bons… I d’aquí unes setmanes començarem a rebre les primeres taronges, mandarines i aranges. I pel que fa a les verdures, prepareu-vos per degustar les millors carxofes, coliflors, espàrrecs, naps, porros, els pebrots més bons…

A més, ja sabeu que a Superverd no només podeu trobar la millor fruita i verdura fresca cada dia. També incorporem altres productes bàsics de la dieta mediterrània, com ara els fruits secs. Ja podeu començar a provar les primeres nous, entre d’altres, i en unes setmanes començarem a rebre les tradicionals castanyes i moniatos.

Oi que ja no sembla tan trista? Com ens agrada la tardor!

  Troba la teva botiga
[wpml_lang_selector]