Estrenem nova pàgina web!

Notícies

Estrenem nova pàgina web!

Avui estem d’estrena a Superverd! Estem molt contents de posar en marxa la nostra nova pàgina web: un nou espai a la xarxa més modern i atractiu on podreu trobar tota la informació relacionada amb la vostra cadena de fruiteries preferida. En el nou lloc web, les imatges són les protagonistes, amb un disseny molt més visual. La fruita i la verdura fresca que podeu trobar cada dia a les més de 80 botigues Superverd prenen vida i ocupen bona part de la pantalla.

A més, ara que cada vegada es navega més per Internet des dels dispositius mòbils, també hem fet una aposta decidida per l’accessibilitat: el nou web es pot visualitzar perfectament des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador, un telèfon mòbil o una tauleta digital.

 

Un repàs a la història, l’actualitat i els productes

En aquesta nova pàgina trobareu un munt d’informació sobre la nostra cadena de fruiteries: des d’un espai per conèixer la història de Superverd a un llistat de totes les botigues que tenim repartides per tot el territori català, passant per un apartat dedicat a la nostra Finca Montserrat, on produïm els préssecs i les cireres que podeu degustar als nostres establiments. A més, també hem activat aquest blog, on anirem compartint totes aquelles notícies relacionades amb Superverd o amb les vostres fruites i verdures preferides.

La renovació del lloc web és part d’una aposta més ambiciosa per millorar i incrementar la presència de Superverd a Internet. La nostra cadena de fruiteries vol ser una empresa transparent i oberta al món i, per això, des de fa unes setmanes també hem potenciat els nostres perfils a Facebook i Instagram. Des d’aquestes xarxes socials anirem presentant les fruites i verdures que podeu trobar a Superverd, compartirem receptes de cuina i notícies relacionades amb el sector, etc. Ja ens seguiu?

Esperem que aquesta nova pàgina web us agradi i us sigui ben útil! Benvinguts!

  Troba la teva botiga
[wpml_lang_selector]