La nostra història

La història de la cadena de fruiteries Superverd es va iniciar fa més de 50 anys. L’enorme trajecte recorregut des de llavors i l’espectacular creixement de Superverd queden reflectits en les següents dates:
1966 Fa més de 50 anys ja érem detallistes al Mercat Central de Sabadell.
1968 Durant uns anys es compaginen la venda al detall amb la venda a l'engròs al mateix Mercat Central. Ja som coneguts com Victorietas.
1972 Inaugurem les nostres parades de fruita a l’engròs de Victorietas al Mercat de la Mancomunitat de Sabadell-Terrassa.
1983 Vam començar la nostra activitat majorista també a Mercabarna.
1987 Ampliem les nostres instal·lacions a Mercabarna amb la construcció d’un magatzem de 2.000 metres quadrats.
1994 Neix la marca La Nova Fruiteria, locals dedicats exclusivament a la venda de fruita i verdures, sent Victorietas un dels seus principals proveïdors.
1997 Es crea la marca Superverd i tota la seva nova imatge corporativa, configurant una identitat diferenciadora: nou logotip, vestuari, colors corporatius i un nou estil del mobiliari de les botigues. En aquests moments, la relació entre Superverd i Victorietas és força més activa.
2000 Vam començar a gestionar i cultivar la Finca Montserrat, situada a Saidí, a la província d’Osca.
2002 Victorietas adquireix Superverd i aplica tota una sèrie de millores tecnològiques i de servei: informatització dels punts de venda, canvis en el sistema de presentació dels productes i refrigeració del magatzem central, entre d’altres.
2005 Superverd ja té presència a les quatre províncies catalanes.
2011 Superverd incorpora una nova gamma de productes a les seves botigues per tal de complementar la compra dels seus clients. Aquests productes són bàsics en la dieta mediterrània, com els làctics i els fruits secs, entre d’altres.
... Continuem treballant per millorar cada dia i engrandir la nostra història.

Finca Montserrat

L’any 2000 vam començar a gestionar i cultivar la Finca Montserrat, situada a Saidí, a la província d’Osca.
Aquesta finca compta amb 110 hectàrees dedicades a la producció de préssecs, cireres i nectarines.

logofinca

La producció de la Finca Montserrat està certificada per la Global G.A.P, que garanteix que els nostres productes compleixen amb els nivells establerts de qualitat i seguretat, i que s’han elaborat seguint criteris de sostenibilitat, respectant la seguretat, la higiene i el benestar dels treballadors i el medi ambient.

Els productes que cultivem a la Finca Montserrat es venen directament i exclusivament als nostres punts de venda, servint un producte d’alta qualitat als nostres clients.

Els nostres arbres es troben protegits de la pedra i el vent amb un sofisticat sistema de xarxes. Aquest fet comporta obtenció d’un fruit amb unes qualitats excepcionals: sanitat, neteja, maduració, coloració més uniforme i un aroma més intens.

Finca_Mallas
IMG_0616

EL PRÉSSEC

El cultiu del préssec s’ha de fer a terrenys assolellats i que tinguin una bona ventilació. A la Finca Montserrat fem un cultiu acurat dels préssecs, que són de varietats tardanes, amb una carn dura i molt dolça.

La floració dels nostres presseguers té lloc a principis de primavera, i la recol·lecció s’estèn entre els mesos de juliol i setembre. Els préssecs s’envien directament a les botigues Superverd repartides arreu de Catalunya, sent un dels productes més estimats i valorats pels nostres clients.

EL PRÉSSEC

El cultiu del préssec s’ha de fer a terrenys assolellats i que tinguin una bona ventilació. A la Finca Montserrat fem un cultiu acurat dels préssecs, que són de varietats tardanes, amb una carn dura i molt dolça.

La floració dels nostres presseguers té lloc a principis de primavera, i la recol·lecció s’estèn entre els mesos de juliol i setembre. Els préssecs s’envien directament a les botigues Superverd repartides arreu de Catalunya, sent un dels productes més estimats i valorats pels nostres clients.

IMG_0616

LA CIRERA

El cirerer necessita, de la mateixa manera que el presseguer, terrenys airejats i amb una bona il·luminació. És un arbre molt delicat pel que fa a la climatologia, però tolera molt bé el fred. Els cirerers necessiten d’unes 700 a 800 hores de fred durant els mesos de novembre a febrer per aconseguir una bona floració durant la primavera.

cireraflor
els nostres col·laboradors

sant-aniol

falset

ferrer

natursoy

sanmarti

agrofresc

Escolta’ns a Ràdio Flaixbac

Escolteu els àudios de la secció de Superverd a “El matí i la mare que el va parir” de Ràdio Flaixbac. Parlem d’alimentació, cuina i, si ens escoltes en directe, téns la possibilitat de guanyar en els nostres concursos!

Botigues Superverd

Xarxes Botigues Superverd

Instagram Facebook

Per estar al dia de totes les novetats de les fruiteries Superverd, segueix-nos al Facebook

Subscriu-te a la newsletter