Préssec groc al vi

Receptes

Préssec groc al vi

Avui un postres aromàtic!
Préssec groc al vi!

✏Necessitem
1 branqueta de canyella
1 llimona (Només la pell)
1 taronja (Només la pell)
4 préssecs grocs
1 ampolla de vi negre
100g de Panela (equival a 150g sucre o 16,65 de Stevia en pols)

Preparació
Pas 1
Rentem la llimona i la taronja, amb un ganivet agafem la pell dels dos cítrics sense agafar la part blanca.
Pas 2
Pelem els 4 préssecs i els tallem a trossos grans
Pas 3
En una olla afegim el vi, la pell de la llimona, la pell de la taronja, la panela, i la branca de canyella.
Pas 4
Encenem el foc i quan prengui el bull afegim els trossos de préssec, han de quedar coberts pel vi, abaixem el foc i ho deixem coure aproximadament 25min, en aquests moment el préssec agafarà una tonalitat vermellosa.
Ho retirem del foc i ho deixem reposar.
Pas 5
Ho deixem refredar a la nevera com a mínim 2h, com a més hores millor.
I ja ho podem servir!

Bon profit!