Botigues
TROBA LES NOSTRES BOTIGUES

Superverd compta  amb establiments dedicats a la venda de fruita i verdura al detall, repartits per tot el territori català.
Selecciona i planifica la que estigui més a prop teu.

   Superverd -

   Les botigues Superverd

   Superverd és una gran cadena de botigues on trobareu la millor fruita i verdura fresca. La nostra xarxa compta amb establiments presents en tot Catalunya, que reben cada dia un gran assortiment de productes i aliments frescos. A les botigues Superverd  la vostra experiència de compra serà còmode i amable.

   Encara no ens coneixeu? Visiteu la vostra botiga Superverd més propera i comenceu a gaudir de la millor fruita i verdura fresca cada dia.

   Som experts

   A totes les botigues Superverd trobareu un equip humà professional, expert en el gènere que ven i que us aconsellarà quan ho demaneu. Les botigues Superverd es caracteritzen per combinar la professionalitat amb el tracte proper i familiar, sempre amb l’objectiu que us sentiu com a casa mentre feu la vostra compra.

   A l’hora de comprar a les botigues Superverd, no dubteu en demanar el consell i les recomanacions dels nostres professionals!

   Per estar al dia de totes les novetats de les fruiteries Superverd, segueix-nos al Facebook