Legal

Nugafruits Serveis de Distribució SA

C/ Longitudinal 9, 57 – Mercabarna 08040 Barcelona

Propietat Intel·lectual

Tota la informació i el contingut gràfic de les pàgines www.superverd.es són propietat de Nugafruits Serveis de Distribució SA, domicili a Barcelona, c/ Longitudinal 9, 57, 08040 Barcelona, NIF A58328030, la qual es reserva tots els drets d’explotació .
Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió total o parcial de la informació continguda en qualsevol que en sigui la finalitat, sense expressa autorització de Nugafruits Serveis de Distribució.

Avís legal

En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web , us informa del següent :

  • Denominació social: Nugafruits Serveis de Distribució, S.A.
  • NIF: A58328030
  • Domicili: C/ Longitudinal 9, 57, Mercabarna, 08040 – Barcelona (Barcelona)
 

Amb els límits establerts a la llei, Nugafruits Serveis de Distribució SA no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen Nugafruits Serveis de Distribució SA ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de Nugafruits Serveis de Distribució SA poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Nugafruits Serveis de Distribució SA no podeu controlar. Per tant, Nugafruits Serveis de Distribució SA no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Nugafruits Serveis de Distribució SA o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de Nugafruits Serveis de Distribució SA

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Nugafruits Serveis de Distribució SA ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de aquestes dades us informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les vostres dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Nugafruits Serveis de Distribució SA per tal de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-vos de les millores del lloc web.

Us informem també que tindreu la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les vostres dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: rrhh@nugafruits.es o a l’adreça: C/ Longitudinal 9, 57, Mercabarna, 08040 – Barcelona (Barcelona).

REV: 20.3009