Legal

Nugafruits Serveis de Distribució SA

C/ Longitudinal 9, 57 – Mercabarna 08040 Barcelona

Propietat Intel·lectual

Tota la informació i el contingut gràfic de les pàgines www.superverd.es són propietat de Nugafruits Serveis de Distribució SA, domicili a Barcelona, c/ Longitudinal 9, 57, 08040 Barcelona, NIF A58328030, la qual es reserva tots els drets d’explotació .
Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió total o parcial de la informació continguda en qualsevol que en sigui la finalitat, sense expressa autorització de Nugafruits Serveis de Distribució.

Avís legal

En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web , us informa del següent :

 • Denominació social: Nugafruits Serveis de Distribució, S.A.
 • NIF: A58328030
 • Domicili: C/ Longitudinal 9, 57, Mercabarna, 08040 – Barcelona (Barcelona)
 

Amb els límits establerts a la llei, Nugafruits Serveis de Distribució SA no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen Nugafruits Serveis de Distribució SA ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de Nugafruits Serveis de Distribució SA poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Nugafruits Serveis de Distribució SA no podeu controlar. Per tant, Nugafruits Serveis de Distribució SA no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Nugafruits Serveis de Distribució SA o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de Nugafruits Serveis de Distribució SA

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Nugafruits Serveis de Distribució SA ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de aquestes dades us informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les vostres dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Nugafruits Serveis de Distribució SA per tal de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-vos de les millores del lloc web.

Us informem també que tindreu la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les vostres dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: rrhh@nugafruits.es o a l’adreça: C/ Longitudinal 9, 57, Mercabarna, 08040 – Barcelona (Barcelona).

REV: 20.3009

Política de Privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons el RGPD

Nugafruits Serveis de Distribució SA, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: https://www.superverd.es, s’inclouen als fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de Nugafruits Serveis de Distribució SA.

La recollida i el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’exercici de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Nugafruits Serveis de Distribució SA.

Aquestes dades només seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat exposada anteriorment.

Nugafruits Serveis de Distribució SA adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, i derogant l’antiga LOPD, la nova Llei Orgànica 3/2018, del 5 desembre, de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD).

L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació, cancel·lació, limitació i portabilitat reconeguts a l’esmentat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets el pot fer el mateix usuari a través de correu electrònic a: rrhh@nugafruits.es o a l’adreça: C/ Longitudinal 9, 57, Mercabarna, C.P. 08040 – Barcelona (Barcelona).

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Nugafruits Serveis de Distribució SA.

Finalitat del tractament de les dades personals:

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

A Nugafruits Serveis de Distribució SA, tractarem les teves dades personals demanades a través del Lloc Web: https://www.superverd.es, amb les finalitats següents:

 1. Donar compliment de les obligacions, comercials, laborals, corporatives i comptables de l’empresa.
 2. Prestar els serveis d’acord amb les necessitats particulars dels clients, per tal de complir els contractes subscrits per aquesta.
 3. Enviament d’informació comercial i butlletins sobre nous serveis oferts a la web i del sector.
 4. Enviar informació promocional via electrònica.
 5. Facilitar la informació sol·licitada per l’usuari a través del formulari de contacte.

Us recordem que us podeu oposar a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça anteriorment indicada.

Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, i és impossible fer les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o ens sol·liciti la supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació:

El tractament de les teves dades es realitza amb les bases jurídiques següents que legitimen el mateix:

 1. La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de Nugafruits Serveis de Distribució SA, els termes i condicions dels quals es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
 2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a la teva disposició aquesta política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcatge d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris:

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a Nugafruits Serveis de Distribució SA, excepte obligació legal.

Dades recopilades per usuaris dels serveis

En els casos en què l’usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal als servidors d’allotjament compartit, Nugafruits Serveis de Distribució SA no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari de l’RGPD.

Drets propietat intel·lectual https://www.superverd.es

Nugafruits Serveis de Distribució SA és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial, <> i tots els altres drets tenen relació amb els continguts del lloc web https://www.superverd.es i els serveis que s’hi ofereixen, així com dels programes necessaris per implementar-los i la informació relacionada.

No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web https://www.superverd.es sense el consentiment previ i per escrit.

Propietat intel·lectual del software

L’usuari ha de respectar els programes de tercers posats a la seva disposició per Nugafruits Serveis de Distribució SA, tot i ser gratuïts i/o de disposició pública.

Nugafruits Serveis de Distribució SA disposa dels drets d’explotació i propietat intel·lectual necessaris del software.

L’usuari no adquireix cap dret o llicència pel servei contractat, sobre el software necessari per a la prestació del servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, excepció feta dels drets i llicències necessaris per al compliment dels serveis contractats i únicament durant la durada dels mateixos.

Per a tota actuació que excedeixi el compliment del contracte, l’usuari necessitarà autorització per escrit per part de Nugafruits Serveis de Distribució SA, quedant prohibit a l’usuari accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat de Nugafruits Serveis de Distribució SA, assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir als servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d’una actuació negligent o maliciosa per part seva.

Propietat intel·lectual dels continguts allotjats

Es prohibeix l’ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per Nugafruits Serveis de Distribució SA i, en particular de:

 1. La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
 2. La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, segons el parer de Nugafruits Serveis de Distribució SA, resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
 3. Els cracks, números de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri drets de la propietat intel·lectual de tercers.
 4. La recollida i/o utilització de dades personals d’altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes.
 5. La utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l’enviament de correu massiu no desitjat.

L’usuari té tota la responsabilitat sobre el contingut del web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços d’hipertext, les reivindicacions de tercers i les accions legals en referència a propietat intel·lectual, drets de tercers i protecció de menors.

L’usuari és responsable respecte a les lleis i reglaments en vigor i les regles que tenen a veure amb el funcionament del servei en línia, comerç electrònic, drets d’autor, manteniment de l’ordre públic, així com principis universals d’ús d’Internet.

L’usuari indemnitzarà Nugafruits Serveis de Distribució SA per les despeses que generés la imputació de Nugafruits Serveis de Distribució SA en alguna causa la responsabilitat de la qual fos atribuïble a l’usuari, inclosos honoraris i despeses de defensa jurídica, fins i tot en el cas d’una decisió judicial no definitiva.

Protecció de la informació allotjada

Nugafruits Serveis de Distribució SA realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats als seus servidors, però no es responsabilitza de la pèrdua o la eliminació accidental de les dades per part dels usuaris. De la mateixa manera, no garanteix la reposició total de les dades esborrades pels usuaris, ja que les dades esmentades podrien haver estat suprimides i/o modificades durant el període del temps transcorregut des de l’última còpia de seguretat.

Els serveis oferts, excepte els serveis específics de backup, no inclouen la reposició dels continguts conservats a les còpies de seguretat realitzades per Nugafruits Serveis de Distribució SA, quan aquesta pèrdua sigui imputable a l’usuari; en aquest cas, es determinarà una tarifa d’acord amb la complexitat i el volum de la recuperació, sempre prèvia acceptació de l’usuari.

La reposició de dades esborrades només està inclosa en el preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes atribuïbles a Nugafruits Serveis de Distribució SA.

Comunicacions comercials

En aplicació de la LSSI. Nugafruits Serveis de Distribució SA no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no hagin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.

En el cas d’usuaris amb què hi hagi una relació contractual prèvia, Nugafruits Serveis de Distribució SA sí que està autoritzada a l’enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de Nugafruits Serveis de Distribució SA que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

En tot cas, l’usuari, després d’acreditar-ne la identitat, podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial a través dels canals d’Atenció al Client.

REV: 20.3009

Política de cookies

Nugafruits Serveis de Distribució SA informa sobre l’ús de les cookies a la seva pàgina web: https://www.superverd.es

Què són les cookies?

Les cookies són arxius que es poden descarregar al vostre equip a través de les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Entre d’altres, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del vostre equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari i millorar el servei ofert.

Tipus de cookies

Segons qui sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les cookies i tracti les dades que s’obtinguin es poden distingir dos tipus:

 • Cookies pròpies: Aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel mateix editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
 • Cookies de tercers: Aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les cookies.

En el cas que les cookies siguin instal·lades des d’un equip o domini gestionat pel mateix editor però la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no poden ser considerades com a cookies pròpies.

Hi ha també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades al navegador del client, podent tractar-se de:

 • Cookies de sessió: dissenyades per demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari en una sola ocasió (per exemple, una llista de productes adquirits).
 • Cookies persistents: les dades segueixen emmagatzemades al terminal i poden ser accedides i tractades durant un període definit pel responsable de la galeta, i que pot anar d’uns minuts a diversos anys.

Finalment, hi ha una altra classificació amb sis tipus de cookies segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes:

 • Cookies tècniques: aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió , accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.
 • Cookies de personalització: permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris al terminal de l’usuari com ara serien l’idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.
 • Cookies d’anàlisi: permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades. La informació recollida mitjançant aquest tipus de cookies s’utilitza en el mesurament de l’activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l’elaboració de perfils de navegació dels usuaris d’aquests llocs, aplicacions i plataformes, per introduir millores a funció de l’anàlisi de les dades d’ús que fan els usuaris del servei.
 • Cookies publicitàries: permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris.
 • Cookies de publicitat comportamental: emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, cosa que permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.
 • Cookies de xarxes socials externes: s’utilitzen perquè els visitants puguin interactuar amb el contingut de diferents plataformes socials (facebook, youtube, twitter, linkedIn, etc..) i que es generin únicament per als usuaris d’aquestes xarxes socials. Les condicions d’utilització d’aquestes cookies i la informació recopilada es regula per la política de privadesa de la plataforma social corresponent.

Desactivació i eliminació de cookies

Teniu l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre equip. En desactivar cookies, alguns dels serveis disponibles podrien deixar d’estar operatius. La manera de deshabilitar les cookies és diferent per a cada navegador, però normalment es pot fer des del menú <>. També podeu consultar el menú d’Ajuda del navegador on podeu trobar instruccions. L’usuari podrà en qualsevol moment triar quines cookies vol que funcionin en aquest lloc web.

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador:

 • Microsoft Internet Explorer o Microsoft Edge: http://windows.microsoft.com/es-es/windows-vista/Block-or-allow-cookies
 • Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/impedir-que-los-sitios-web-guarden-sus-preferencia
 • Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=ca
 • Safari: http://safari.helpmax.net/es/privacidad-y-seguridad/como-gestionar-las-cookies/
 • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.60/ca-ES/cookies.html

A més, també podeu gestionar el magatzem de cookies al vostre navegador a través d’eines com les següents:

 • Ghostery: www.ghostery.com
 • Your Online Choices: www.youronlinechoices.com/es/

Cookies utilitzades a https://www.superverd.es

A continuació s’identifiquen les cookies que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:

 • _utma
 • Durada: 2 anys a partir de la instal·lació o actualització.
 • Descripció: Recopila informació anònima sobre la navegació dels usuaris pel lloc web per tal de conèixer l’origen de les visites i altres dades estadístiques. Aquesta galeta normalment s’emmagatzema al navegador a la primera visita al nostre lloc web. Si la galeta ha estat esborrada a través del navegador i posteriorment torna a visitar el nostre lloc web, una nova galeta del tipus _utma s’escriu amb un ID únic diferent. Aquesta galeta s’utilitza per determinar els visitants únics al nostre lloc web i s’actualitza amb cada vista de pàgina. Addicionalment, aquesta galeta proporciona un identificador únic que Google Analytics utilitza per assegurar la validesa i l’accessibilitat de la galeta, així com una mesura de seguretat extra.
 • Tipus: Tercer
 • Finalitat: Analítica
 • _utmb
  • Durada: 30 minuts
  • Descripció: Emmagatzema informació sobre l’activitat de la visita al nostre lloc web i principalment la seva durada.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
  • _utmc
  • Durada: Sessió
  • Descripció: Emmagatzema informació sobre l’activitat de la visita al nostre lloc web i principalment la seva durada.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • _utmz
  • Durada: 6 mesos a partir de la instal·lació o actualització.
  • Descripció: Aquesta galeta normalment s’emmagatzema al navegador a la primera visita al nostre lloc web. Aquesta galeta emmagatzema com ha arribat el visitant al nostre lloc web, ja sigui directament introduint l’adreça del domini, un enllaç, una cerca web o un anunci. La galeta s’actualitza cada cop que visita la nostra web.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • _ga
  • Durada: 2 anys
  • Descripció: Serveix per distingir els usuaris. Generada per Google Analytics. Google emmagatzema la informació recollida per les cookies en servidors ubicats als Estats Units, complint amb la legislació Europea quant a protecció de dades personals i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte quan la llei l’obligui o sigui necessari per al funcionament del sistema. Google no associa la vostra adreça IP amb cap altra informació que tingueu. Si voleu obtenir més informació sobre les galetes usades per Google Analytics, si us plau accediu a aquesta adreça: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=ca&csw=1
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • _gat
  • Durada: 1 minut
  • Descripció: Utilitzada per mostrar la nostra publicitat a altres pàgines de la xarxa de Google. Generada per Google Analytics. Google emmagatzema la informació recollida per les cookies en servidors ubicats als Estats Units, complint amb la legislació Europea quant a protecció de dades personals i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte quan la llei l’obligui o sigui necessari per al funcionament del sistema. Google no associa la vostra adreça IP amb cap altra informació que tingueu. Si voleu obtenir més informació sobre les galetes usades per Google Analytics, si us plau accediu a aquesta adreça: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=ca&csw=1
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Publicitat comportamental
 • _gid
  • Durada: 24 hores
  • Descripció: Generada per Google Analytics. Google emmagatzema la informació recollida per les cookies en servidors ubicats als Estats Units, complint amb la legislació Europea quant a protecció de dades personals i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte quan la llei l’obligui o sigui necessari per al funcionament del sistema. Google no associa la vostra adreça IP amb cap altra informació que tingueu. Si voleu obtenir més informació sobre les galetes usades per Google Analytics, si us plau accediu a aquesta adreça: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=ca&csw
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Publicitat comportamental
 • APISID
  • Durada: 2 anys
  • Descripció: En crear o iniciar sessió en un compte de Google s’emmagatzemen aquesta galeta al vostre ordinador per tal de romandre connectat al vostre compte de Google en visitar els seus serveis de nou. Mentre romangui amb aquesta sessió activa i utilitzeu complements en altres llocs web com el nostre, Google farà ús d’aquestes galetes per millorar la vostra experiència d’ús.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • HSID
  • Durada: 2 anys
  • Descripció: En crear o iniciar sessió en un compte de Google s’emmagatzemen aquesta galeta al vostre ordinador per tal de romandre connectat al vostre compte de Google en visitar els seus serveis de nou. Mentre romangui amb aquesta sessió activa i utilitzeu complements en altres llocs web com el nostre, Google farà ús d’aquestes galetes per millorar la vostra experiència d’ús.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • LOGIN_INFO
  • Durada: 2 anys
  • Descripció: En algunes pàgines del nostre Lloc Web tenim vídeos incrustats de Youtube, és un servei de Google. El seu ús implica la remissió d’aquesta galeta a més de les galetes que Google requereix si manté la sessió activa amb el compte, amb el propòsit de visualitzar els vídeos incrustats, estimar l’amplada de banda i mostrar quantes vegades s’ha reproduït.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • PREF
  • Durada: 2 anys
  • Descripció: En crear o iniciar sessió en un compte de Google s’emmagatzemen aquesta galeta al vostre ordinador per tal de romandre connectat al vostre compte de Google en visitar els seus serveis de nou. Mentre romangui amb aquesta sessió activa i utilitzeu complements en altres llocs web com el nostre, Google farà ús d’aquestes galetes per millorar la vostra experiència d’ús.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • SAPISID
  • Durada: 2 anys
  • Descripció: En algunes pàgines del nostre Lloc Web tenim vídeos incrustats de Youtube, és un servei de Google. El seu ús implica la remissió d’aquesta galeta a més de les galetes que Google requereix si manté la sessió activa amb el compte, amb el propòsit de visualitzar els vídeos incrustats, estimar l’amplada de banda i mostrar quantes vegades s’ha reproduït.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • SID
  • Durada: 2 anys
  • Descripció: En crear o iniciar sessió en un compte de Google s’emmagatzemen aquesta galeta al vostre ordinador per tal de romandre connectat al vostre compte de Google en visitar els seus serveis de nou. Mentre romangui amb aquesta sessió activa i utilitzeu complements en altres llocs web com el nostre, Google farà ús d’aquestes galetes per millorar la vostra experiència d’ús.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • SSID
  • Durada: 2 anys
  • Descripció: En crear o iniciar sessió en un compte de Google s’emmagatzemen aquesta galeta al vostre ordinador per tal de romandre connectat al vostre compte de Google en visitar els seus serveis de nou. Mentre romangui amb aquesta sessió activa i utilitzeu complements en altres llocs web com el nostre, Google farà ús d’aquestes galetes per millorar la vostra experiència d’ús.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • VISITOR_INFO1_LIVE
  • Durada: 8 mesos
  • Descripció: En algunes pàgines del nostre Lloc Web tenim vídeos incrustats de Youtube, és un servei de Google. El seu ús implica la remissió d’aquesta galeta a més de les galetes que Google requereix si manté la sessió activa amb el compte, amb el propòsit de visualitzar els vídeos incrustats, estimar l’amplada de banda i mostrar quantes vegades s’ha reproduït.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • YSC
  • Durada: En tancar sessió
  • Descripció: En algunes pàgines del nostre Lloc Web tenim vídeos incrustats de Youtube, és un servei de Google. El seu ús implica la remissió d’aquesta galeta a més de les galetes que Google requereix si manté la sessió activa amb el compte, amb el propòsit de visualitzar els vídeos incrustats, estimar l’amplada de banda i mostrar quantes vegades s’ha reproduït.
  • Tipus: Tercer

Finalitat: Analítica

 • resumeix
  • Durada: 1 mes
  • Descripció: En algunes pàgines del nostre Lloc Web tenim vídeos incrustats de Youtube, és un servei de Google. El seu ús implica la remissió d’aquesta galeta a més de les galetes que Google requereix si manté la sessió activa amb el compte, amb el propòsit de visualitzar els vídeos incrustats, estimar l’amplada de banda i mostrar quantes vegades s’ha reproduït.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • NID
  • Durada: 6 mesos
  • Descripció: La finalitat d’aquesta galeta és emmagatzemar informació sobre les vostres preferències.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Personalització
 • AMP_TOKEN
  • Durada: 30 segons a 1 any
  • Descripció: Inclou un token que es pot utilitzar per recuperar un ID de client del servei d’ID de client d’AMP. Altres valors possibles indiquen inhabilitacions, sol·licituds en curs o errors obtinguts en recuperar un ID del servei d’ID de client d’AMP.
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica
 • _gac_
  • Durada: 90 dies
  • Descripció: Inclou informació sobre la campanya relativa a l’usuari. Si heu vinculat els vostres comptes de Google Analytics i AdWords, les etiquetes de conversió de llocs web llegiran aquesta galeta, llevat que la inhabiliteu
  • Tipus: Tercer
  • Finalitat: Analítica

https://www.superverd.es mostra informació sobre la seva Política de cookies a la part inferior o superior de qualsevol pàgina del portal amb cada inici de sessió.

Davant d’aquesta informació és possible dur a terme les accions següents:

 • Acceptar cookies: No es tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina del portal durant aquesta sessió.
 • Modificar/personalitzar la vostra configuració: Podreu obtenir més informació sobre què són les cookies, conèixer la Política de cookies de: https://www.superverd.es i modificar la configuració del vostre navegador.

REV: 20.3009

 

Canal de Denúncies

El Canal de Denúncies és un mitjà que posa a disposició Nugafruits Serveis de Distribució, S.A.  per facilitar la comunicació àgil i confidencial d’irregularitats que puguin suposar incompliments normatius i com a part activa en la nostra millora contínua com a Empresa.

Les comunicacions es poden presentar de manera anònima.

El canal està a disposició de empleats,  col·laboradors, proveïdors i persones que treballin per o sota la seva supervisió,  exempleats (relació laboral finalitzada), candidats a un lloc de treball, clients, entre altres.

El sistema està disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, des de qualsevol dispositiu, a través de la següent via d’accés:

Plataforma corporativa accessible a través de https://nugafruits-serveis-de-distribucio-sa.factorialhr.es/complaints

 

Principis d’ actuació i garanties

El Canal de Denúncies de Nugafruits Serveis de Distribució, S.A. disposa d’ una sèrie de principis d’ actuació i garanties:

Autoritat i Independència

Externalització parcial de la gestió, si fos necessari: amb l’ objectiu de reforçar la independència, l’ objectivitat i el respecte a les garanties que ofereix el Canal de Denúncies, el procés de gestió de les denúncies pot estar parcialment externalitzat en un expert/a extern/a,  el que reforça l’objectivitat i el degut tractament de totes les denúncies. 

Les denúncies es resolen utilitzant un procediment rigorós, transparent i objectiu, salvaguardant en tot cas la confidencialitat dels interessats.

Confidencialitat

Anonimitat i no rastreabilitat

Reserva de la identitat del denunciant

Prohibició de represàlies i protecció al denunciant Drets del denunciat i de les persones afectades.