Superverd a Ràdio Flaixbac

Ja sabeu que ens encanta parlar de les bondats de les fruites i les verdures: són saludables, ens aporten multitud de vitamines i nutrients… Ah! I són boníssimes! Si parleu amb els professionals de Superverd a qualsevol de les nostres botigues notareu de seguida aquesta passió i aquest amor pels productes que venem. Per aquest motiu, hem decidit posar en marxa una secció pròpia d’alimentació al programa despertador “El matí i la mare que el va parir” de Ràdio Flaixbac!

A la secció, que va començar a principis de setembre, expliquem un munt d’informacions relacionades amb els aliments i la nutrició. Fins ara hem parlat dels aliments que ens ajuden a combatre la tornada a la feina després de les vacances, dels beneficis i els nutrients que ens aporten els ous, dels productes que ens donen més energia, també de consells que cal tenir en compte a l’hora d’anar a comprar… L’encarregada d’explicar tot això és l’experta en nutrició Astrid Barqué.

Podeu escoltar la secció d’alimentació de Superverd cada dimarts al matí, cap a les 9h, a la vostra freqüència de Ràdio Flaixbac o també per Internet, connectant-vos a www.radioflaixbac.cat. I si en aquell moment no podeu escoltar-la en directe, cap problema! En aquesta nova pàgina web de Superverd que acabem d’estrenar també trobareu un racó on cada setmana anirem penjant els àudios del programa.

I si necessiteu algun incentiu més per escoltar-nos a la ràdio, un cop al mes sortejarem entre tots els oients de Ràdio Flaixbac una gran cistella de fruita i verdura fresca com la que podeu trobar cada dia a la vostra botiga Superverd més propera!