Any 2021 per a Superverd: recerca de millores, noves tendències i adaptació al client

Superverd -

Ens acompanyen més de 50 anys de treball i experiència. Per a qui ens conegui poc, ha de saber que som una empresa familiar d’origen català, dedicada a la venda de fruita i verdura al detall. Actualment, comptem amb 70 establiments repartits per tota Catalunya. I aquest 2020, com per a la resta del món, també ha sigut complicat per a nosaltres; no obstant això, estem satisfets de com ho hem gestionat i com estem superant la situació.

Des de Superverd, abans de res, ens agradaria agrair el treball que han realitzat els nostres franquiciats, equips de botigues, personal de magatzem i oficines,  donant el 100% del seu treball, dia a dia. En un moment tan difícil com l’actual, el nostre objectiu ha sigut tornar a la normalitat de la millor manera possible. Una normalitat que, a ocasions, també ha generat que haguéssim de prendre mesures de seguretat, sobretot, respecte a l’aforament i restriccions. Però, tot i les complicacions, a Superverd estem molt contents de com s’han realitzat i com han respost els nostres clients. 

De la mateixa forma, hem sigut capaços d’aprendre de les adversitats. Considerem que, de l’après aquest any, també es quedaran coses al dia a dia. A Superverd, ja treballàvem amb productes higiènics antibacterians, però ens vam plantejar mantenir a mig termini altres mesures, com el gel hidroalcohòlic, els guants o l’aforament. Sempre amb l’objectiu de garantir la salut dels nostres clients, treballadors i franquiciats.

Plans pel 2021

Malgrat les dificultats, esperem aquest 2021 amb il·lusió, ja que el nostre sector és molt dinàmic. La major part del nostre producte segueix sent la fruita, però el model de negoci ha anat evolucionant amb els anys i nosaltres sempre hem estat a la mida de les circumstàncies.

Des de l’ampliació de locals, que permeten incorporar més productes, fins a escoltar i atendre el que el consumidor ens estava demanant: productes eco, secs, menjar preparat, lactis…I, quan ens hem obert a un altre tipus de productes, també hem buscat que aquests siguin exclusius, més elaborats i de qualitat.

Així, de cara a 2021 estem oberts a incorporar nous productes que creguem necessaris; evidentment, vinculats al nostre sector i sempre fidels als nostres clients. El nostre producte és de mercat i això fa que variïn les seves característiques.

I és que a Superverd la transparència és un dels nostres pilars. Per aquesta raó també, pel que respecta a la digitalització de la compra online, per exemple, no hem trobat encara una fórmula que s’ajusti a la nostra filosofia. Si be és cert que, durant el confinament, hem estat a la disposició d’aquells clients que més ho han necessitat. De cara a la venda online permanent, continuem buscant una solució fidel a qui som i al que oferim. 

Afrontem l’any 2021 amb nous reptes entre mans, disposats a seguir cuidant els nostres clients i treballadors, coneixent les noves tendències i adaptant-nos als nous temps. Tot això amb molta il·lusió. Ens acompanyes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *