La cirera
La cirera és un fruit de primavera, boníssim i nutricionalment excel·lent.
La cirera és dolça, cruixent, amb una polpa carnosa i sucosa que ens captiva pel seu sabor i textura. Nutricionalment ens aporta múltiples beneficis. La cirera conté vitamines A i C que ens ajuden a mantenir un bon estat de la pell, a més ens aporten calci, potassi, fibra, fructosa i destaquen pels diferents antioxidants que aporten.
A Superverd tenim el privilegi d’oferir cada temporada les cireres de la nostra finca Montserrat, on portem a terme un llarg recorregut i treball del camp fins a les nostres botigues. Tenim especial cura de cadascun dels processos de la seva producció: el condicionament de l’arbre durant l’hivern, la floració, pol·linització, l’aclariment de l’arbre, recol·lecció i confecció.
La cirera
La cirera és un fruit de primavera, boníssim i nutricionalment excel·lent.
La cirera és dolça, cruixent, amb una polpa carnosa i sucosa que ens captiva pel seu sabor i textura. Nutricionalment ens aporta múltiples beneficis. La cirera conté vitamines A i C que ens ajuden a mantenir un bon estat de la pell, a més ens aporten calci, potassi, fibra, fructosa i destaquen pels diferents antioxidants que aporten.
A Superverd tenim el privilegi d’oferir cada temporada les cireres de la nostra finca Montserrat, on portem a terme un llarg recorregut i treball del camp fins a les nostres botigues. Tenim especial cura de cadascun dels processos de la seva producció: el condicionament de l’arbre durant l’hivern, la floració, pol·linització, l’aclariment de l’arbre, recol·lecció i confecció.
La cirera
La cirera és un fruit de primavera, boníssim i nutricionalment excel·lent.
La cirera és dolça, cruixent, amb una polpa carnosa i sucosa que ens captiva pel seu sabor i textura. Nutricionalment ens aporta múltiples beneficis. La cirera conté vitamines A i C que ens ajuden a mantenir un bon estat de la pell, a més ens aporten calci, potassi, fibra, fructosa i destaquen pels diferents antioxidants que aporten.
A Superverd tenim el privilegi d’oferir cada temporada les cireres de la nostra finca Montserrat, on portem a terme un llarg recorregut i treball del camp fins a les nostres botigues. Tenim especial cura de cadascun dels processos de la seva producció: el condicionament de l’arbre durant l’hivern, la floració, pol·linització, l’aclariment de l’arbre, recol·lecció i confecció.
La nostra finca Montserrat
Està situada a Saidí (Osca) i compta amb 100 hectàrees d’extensió on cultivem cireres, préssecs grocs, préssecs vermells i nectarines. Concretament són 47 hectàrees les destinades al cultiu de cirera. Per poder gaudir cada temporada d’unes cireres de gran qualitat, treballem de manera constant en tots els processos de la producció.
La nostra finca Montserrat
Està situada a Saidí (Osca) i compta amb 100 hectàrees d’extensió on cultivem cireres, préssecs grocs, préssecs vermells i nectarines. Concretament són 47 hectàrees les destinades al cultiu de cirera. Per poder gaudir cada temporada d’unes cireres de gran qualitat, treballem de manera constant en tots els processos de la producció.
La nostra finca Montserrat
Està situada a Saidí (Osca) i compta amb 100 hectàrees d’extensió on cultivem cireres, préssecs grocs, préssecs vermells i nectarines. Concretament són 47 hectàrees les destinades al cultiu de cirera. Per poder gaudir cada temporada d’unes cireres de gran qualitat, treballem de manera constant en tots els processos de la producció.
Durant l’hivern
Condicionem els cirerers per preparar-los per la seva floració a la primavera.
Per tal de garantir una collita òptima a la primavera, la cirera necessita de 700 a 800 hores de fred (entre 0 i 7 graus) durant l’hivern i una primavera càlida i amb poques pluges.
Durant els mesos de març fins al setembre, protegim els nostres cireres amb unes malles específiques per les possibles pedregades.
Durant l’hivern
Condicionem els cirerers per preparar-los per la seva floració a la primavera.
Per tal de garantir una collita òptima a la primavera, la cirera necessita de 700 a 800 hores de fred (entre 0 i 7 graus) durant l’hivern i una primavera càlida i amb poques pluges.
Durant els mesos de març fins al setembre, protegim els nostres cireres amb unes malles específiques per les possibles pedregades.
A la primavera
A l’inici de la primavera, els nostres cirerers s’omplen d’unes precioses flors blanques que ens indiquen que la floració del cirerer ja ha començat. En aquest punt, es produeix un dels moments més important de tot el procés i que ens garantirà el fruit final, la pol·linització. Les abelles són les encarregades de transportar i pol·linitzar de manera natural, transporten el pol·len de l’interior de la flor a l’interior d’una altra. La pol·linització de les abelles és fonamental per aconseguir la producció del fruit del cirerer.
A la primavera
A l’inici de la primavera, els nostres cirerers s’omplen d’unes precioses flors blanques que ens indiquen que la floració del cirerer ja ha començat. En aquest punt, es produeix un dels moments més important de tot el procés i que ens garantirà el fruit final, la pol·linització. Les abelles són les encarregades de transportar i pol·linitzar de manera natural, transporten el pol·len de l’interior de la flor a l’interior d’una altra. La pol·linització de les abelles és fonamental per aconseguir la producció del fruit del cirerer.
Al camp
Un cop comença a sortir el primer fruit a l’arbre, que en el moment és molt petit i verd, es procedeix a fer l’aclariment. Aquesta es una tècnica que ens permet, en una etapa molt inicial, eliminar l’excés de fruits a l’arbre per tal de garantir una cirera final de grans dimensions amb dolçor i propietats excepcionals.
Al camp
Un cop comença a sortir el primer fruit a l’arbre, que en el moment és molt petit i verd, es procedeix a fer l’aclariment. Aquesta es una tècnica que ens permet, en una etapa molt inicial, eliminar l’excés de fruits a l’arbre per tal de garantir una cirera final de grans dimensions amb dolçor i propietats excepcionals.
Al camp
Un cop comença a sortir el primer fruit a l’arbre, que en el moment és molt petit i verd, es procedeix a fer l’aclariment. Aquesta es una tècnica que ens permet, en una etapa molt inicial, eliminar l’excés de fruits a l’arbre per tal de garantir una cirera final de grans dimensions amb dolçor i propietats excepcionals.
Un cop fet l’aclariment, gràcies a l’escalfor i la llum solar, i el sistema de reg per degoteig localitzat de l’aigua de les nostres basses procedent del Riu Esera, les cireres comencen a guanyar mida, color i dolçor.
Un cop fet l’aclariment, gràcies a l’escalfor i la llum solar, i el sistema de reg per degoteig localitzat de l’aigua de les nostres basses procedent del Riu Esera, les cireres comencen a guanyar mida, color i dolçor.
Collita
Les primeres cireres les comencem a recollir a principis del mes de maig, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.
De cireres en cultivem de diverses varietats i van agafant el seu punt òptim de maduració en diferents moments. Això ens permet gaudir tota la temporada de la millor varietat de cirera del moment.
La primera que collim és la varietat Nimba, seguida de la Red Pacífic que dóna pas a la varietat Frisco, molt apreciada per la seva dolçor i fermesa. A finals de maig collim la varietat Primer Giant. La Lapins és la varietat més destacada a principis de juny i acabem amb la varietat Skeena que collim a finals de mes.
Collita
Les primeres cireres les comencem a recollir a principis del mes de maig, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.
De cireres en cultivem de diverses varietats i van agafant el seu punt òptim de maduració en diferents moments. Això ens permet gaudir tota la temporada de la millor varietat de cirera del moment.
La primera que collim és la varietat Nimba, seguida de la Red Pacífic que dóna pas a la varietat Frisco, molt apreciada per la seva dolçor i fermesa. A finals de maig collim la varietat Primer Giant. La Lapins és la varietat més destacada a principis de juny i acabem amb la varietat Skeena que collim a finals de mes.
Collita
Les primeres cireres les comencem a recollir a principis del mes de maig, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.
De cireres en cultivem de diverses varietats i van agafant el seu punt òptim de maduració en diferents moments. Això ens permet gaudir tota la temporada de la millor varietat de cirera del moment.
La primera que collim és la varietat Nimba, seguida de la Red Pacífic que dóna pas a la varietat Frisco, molt apreciada per la seva dolçor i fermesa. A finals de maig collim la varietat Primer Giant. La Lapins és la varietat més destacada a principis de juny i acabem amb la varietat Skeena que collim a finals de mes.
La recol·lecció és el moment més esperat de tot el procés de producció, un procediment delicat i minuciós. Els nostres equips les recullen manualment d’una en una. Posteriorment, en el magatzem de la finca, es renten, es trien, es col·loquen en caixes i s’envien directament a la nostra central de Mercabarna. Finalment, en 24 hores, es distribueixen a totes les botigues Superverd de forma exclusiva per tots els nostres clients.
La recol·lecció és el moment més esperat de tot el procés de producció, un procediment delicat i minuciós. Els nostres equips les recullen manualment d’una en una. Posteriorment, en el magatzem de la finca, es renten, es trien, es col·loquen en caixes i s’envien directament a la nostra central de Mercabarna. Finalment, en 24 hores, es distribueixen a totes les botigues Superverd de forma exclusiva per tots els nostres clients.
La recol·lecció és el moment més esperat de tot el procés de producció, un procediment delicat i minuciós. Els nostres equips les recullen manualment d’una en una. Posteriorment, en el magatzem de la finca, es renten, es trien, es col·loquen en caixes i s’envien directament a la nostra central de Mercabarna. Finalment, en 24 hores, es distribueixen a totes les botigues Superverd de forma exclusiva per tots els nostres clients.