Cireres! En aquest cas, les nostres, les de la Finca Montserrat.  És un privilegi oferir cada temporada la nostra cirera després de recorre un llarg camí, del camp fins a les nostres botigues. Tenim especial cura i dedicació en tots els processos de producció. El condicionament de l’arbre durant l’hivern, la floració, la pol·linització, l’aclariment de l’arbre per garantir un fruit amb les millors qualitats. Collides al camp i directes a les nostres botigues.
Cruixent, dolça amb una polpa carnosa i sucosa, la cirera ens captiva pel seu sabor i textura. Nutricionalment ens aporta múltiples beneficis. Gràcies a la Vitamina A i C, i la provitamina A, ens ajuden a mantenir un bon estat de la pell. Les cireres ens aporten calci, potassi, fibra i fructosa. Destaquen pels diferents antioxidants que contenen i que ens protegeixen de l’envelliment de l’organisme, i a més ens proporcionen efectes antiinflamatoris. Boníssimes i nutricionalment excel·lents!
Gaspatxo de cireres! Dóna-li un toc diferent a la recepta tradicional amb la dolçor i suavitat que li aporten les cireres. Molt fàcil, refrescant!
Si vols saber com preparar-lo, clíca a aquí      

Comprar cireres a la botiga superverd online 

Propietats cirera superverd

 

cireres finca montserrat