Fruites de Tardor
Consumir fruites de temporada és sempre la millor opció per gaudir-ne del seu moment més òptim. Cada estació ens ofereix una varietat de producte característic del moment de l’any en que ens trobem, on ens permet gaudir d’una alimentació variada i plena de nutrients.
A la tardor podem gaudir de fruites com la figa, el codony, el raïm, el caqui, la magrana, la poma, la pera, el kiwi, la xirimoia, la clausellina i dels fruits secs com les castanyes, les avellanes o les nous. Totes elles amb un alt poder antioxidant, que ens aporten vitamines i ens ajuden a reforçar les nostres defenses i ens ajuden a prevenir els refredats, tan habituals en aquesta època de d’any.

Les figues es caracteritzen per la seva dolçor, textura i delicadesa, s’acostumen a consumir fresques i són tot un plaer pels amants de les fruites més dolces.

El codony es consumeix únicament a la tardor. És dolç i el consumim cuit, és molt utilitzat per fer compotes i confitures.

El raïm és dolç i refrescant i molt ric en antioxidants. A la tardor en gaudirem del raïm en el punt de màxima dolçor.

El caqui és característic per la seva dolçor, textura gelatinosa i pell fina i delicada, es una fruita de temporada curta i només la trobarem en els mesos de tardor.

La magrana té grans propietats antioxidants, és refrescant i el seu sabor es dolç amb un toc amarg tant característic d’aquesta fruita.

La poma és una de les fruites més consumides i a la tardor és un dels millors moments per fer-ho. De pomes en gaudim de diferents varietats que ens ofereixen diferents textures i graus de dolçor.

La pera es rica en vitamina C i E ens aporten potassi. És una les fruites més habituals de consumir durant l’any, tot i que durant la tardor es el millor moment per fer-ho.

El kiwi és una de les fruites que més quantitat de vitamina C ens aporta. De forma ovalada , té una pell fina i aspre amb una polpa que ens ofereix un sabor dolç amb tocs àcids molt característics a l’hora de consumir-lo.

La xirimoia és d’origen tropical i es caracteritza per la seva forma ovalada, pell gruixuda i verda, amb una polpa dolça i mantegosa.

La clausellina és la varietat més primerenca de la mandarina i es caracteritza per la seva pell verda i una polpa taronja que és sucosa, dolça i amb un toc àcid.

Les figues
es caracteritzen per la seva dolçor, textura i delicadesa, s’acostumen a consumir fresques i són tot un plaer pels amants de les fruites més dolces.
El codony
es consumeix únicament a la tardor. És dolç i el consumim cuit, és molt utilitzat per fer compotes i confitures.


El raïm
és dolç i refrescant i molt ric en antioxidants. A la tardor en gaudirem del raïm en el punt de màxima dolçor.
El caqui
és característic per la seva dolçor, textura gelatinosa i pell fina i delicada, es una fruita de temporada curta i només la trobarem en els mesos de tardor.


La magrana
té grans propietats antioxidants, és refrescant i el seu sabor es dolç amb un toc amarg tant característic d’aquesta fruita.
La poma
és una de les fruites més consumides i a la tardor és un dels millors moments per fer-ho. De pomes en gaudim de diferents varietats que ens ofereixen diferents textures i graus de dolçor.


La pera
es rica en vitamina C i E ens aporten potassi. És una les fruites més habituals de consumir durant l’any, tot i que durant la tardor es el millor moment per fer-ho.
El kiwi
és una de les fruites que més quantitat de vitamina C ens aporta. De forma ovalada , té una pell fina i aspre amb una polpa que ens ofereix un sabor dolç amb tocs àcids molt característics a l’hora de consumir-lo.


La xirimoia
és d’origen tropical i es caracteritza per la seva forma ovalada, pell gruixuda i verda, amb una polpa dolça i mantegosa.
La clausellina
és la varietat més primerenca de la mandarina i es caracteritza per la seva pell verda i una polpa taronja que és sucosa, dolça i amb un toc àcid.

Conèixer els productes que ens ofereix cada temporada ens permet consumir aliments més frescos i en els seu millor moment que ens aporten més aroma, sabor i nutrients, ja que es conserven millor totes les seves propietats. Els aliments de temporada es conserven millor i els podem trobar a un millor preu.
