La Carbassa

descripcio de la carbassa superverd

Fruita de la família de les cucurbitàcies que consumim com una verdura i de la que en trobem diverses varietats amb colors i mides diferents. La més utilitzada és l’esfèrica o en forma de cacauet, que és voluminosa, amb una pell dura i gruixuda, i una polpa carnosa repleta de llavors que son comestibles i molt saludables. Un cop cuinada, la seva polpa ens ofereix una textura suau i amb un punt dolç que suavitza el seu sabor. La carbassa ocupa un lloc destacat a la cuina de tardor i hivern, per la gran quantitat de receptes que permet.

descripcio de la carbassa superverd

Fruita de la família de les cucurbitàcies que consumim com una verdura i de la que en trobem diverses varietats amb colors i mides diferents. La més utilitzada és l’esfèrica o en forma de cacauet, que és voluminosa, amb una pell dura i gruixuda, i una polpa carnosa repleta de llavors que son comestibles i molt saludables. Un cop cuinada, la seva polpa ens ofereix una textura suau i amb un punt dolç que suavitza el seu sabor. La carbassa ocupa un lloc destacat a la cuina de tardor i hivern, per la gran quantitat de receptes que permet

descripcio de la carbassa superverd

La carbassa és poc calòrica, conté una gran quantitat d’aigua i de fibra que la converteixen en digestiva i saciant. Ajuda a combatre el restrenyiment i la retenció de líquids. Pel que fa a la seva composició en vitamines i minerals destaca per el seu aportació en vitamina A, C, vitamines del grup B, manganès, coure, potassi i magnesi. Té efectes antiinflamatoris i ajuda a protegir el cor. Bona i saludable!

descripcio de la carbassa superverd

La carbassa és poc calòrica, conté una gran quantitat d’aigua i de fibra que la converteixen en digestiva i saciant. Ajuda a combatre el restrenyiment i la retenció de líquids. Pel que fa a la seva composició en vitamines i minerals destaca per el seu aportació en vitamina A, C, vitamines del grup B, manganès, coure, potassi i magnesi. Té efectes antiinflamatoris i ajuda a protegir el cor.

Bona i saludable!

flam de carabassa

Et proposem la següent recepta.

 

 

flam de carabassa

Et proposem la següent recepta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.