La Carbassa

descripcio de la carbassa superverd

Fruita de la família de les cucurbitàcies que consumim com una verdura i de la que en trobem diverses varietats amb colors i mides diferents. La més utilitzada és l’esfèrica o en forma de cacauet, que és voluminosa, amb una pell dura i gruixuda, i una polpa carnosa repleta de llavors que son comestibles i molt saludables. Un cop cuinada, la seva polpa ens ofereix una textura suau i amb un punt dolç que suavitza el seu sabor. La carbassa ocupa un lloc destacat a la cuina de tardor i hivern, per la gran quantitat de receptes que permet.

descripcio de la carbassa superverd

Fruita de la família de les cucurbitàcies que consumim com una verdura i de la que en trobem diverses varietats amb colors i mides diferents. La més utilitzada és l’esfèrica o en forma de cacauet, que és voluminosa, amb una pell dura i gruixuda, i una polpa carnosa repleta de llavors que son comestibles i molt saludables. Un cop cuinada, la seva polpa ens ofereix una textura suau i amb un punt dolç que suavitza el seu sabor. La carbassa ocupa un lloc destacat a la cuina de tardor i hivern, per la gran quantitat de receptes que permet

descripcio de la carbassa superverd

La carbassa és poc calòrica, conté una gran quantitat d’aigua i de fibra que la converteixen en digestiva i saciant. Ajuda a combatre el restrenyiment i la retenció de líquids. Pel que fa a la seva composició en vitamines i minerals destaca per el seu aportació en vitamina A, C, vitamines del grup B, manganès, coure, potassi i magnesi. Té efectes antiinflamatoris i ajuda a protegir el cor. Bona i saludable!

descripcio de la carbassa superverd

La carbassa és poc calòrica, conté una gran quantitat d’aigua i de fibra que la converteixen en digestiva i saciant. Ajuda a combatre el restrenyiment i la retenció de líquids. Pel que fa a la seva composició en vitamines i minerals destaca per el seu aportació en vitamina A, C, vitamines del grup B, manganès, coure, potassi i magnesi. Té efectes antiinflamatoris i ajuda a protegir el cor.

Bona i saludable!

flam de carabassa

Et proposem la següent recepta.

 

 

flam de carabassa

Et proposem la següent recepta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.