Avui un postres aromàtic!
Course Postre
Cuisine Mediterránea
Servings 4

Ingredients
  

  • 1 Branqueta de canyella
  • 1 llimona (Només la pell)
  • 1 taronja (Només la pell)
  • 4 préssecs grocs
  • 1 ampolla de vi negre
  • 100 g de Panela (equival a 150g sucre o 16,65 de Stevia en pols)

Instructions
 

  • Rentem la llimona i la taronja, amb un ganivet agafem la pell dels dos cítrics sense agafar la part blanca.
  • Pelem els 4 préssecs i els tallem a trossos grans
  • En una olla afegim el vi, la pell de la llimona, la pell de la taronja, la panela, i la branca de canyella.
  • Encenem el foc i quan prengui el bull afegim els trossos de préssec, han de quedar coberts pel vi, abaixem el foc i ho deixem coure aproximadament 25min, en aquests moment el préssec agafarà una tonalitat vermellosa.
    Ho retirem del foc i ho deixem reposar.
  • Ho deixem refredar a la nevera com a mínim 2h, com a més hores millor.
    I ja ho podem servir!
    Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Star Rating