
Avui un postres aromàtic!
Ingredients
- 1 Branqueta de canyella
- 1 llimona (Només la pell)
- 1 taronja (Només la pell)
- 4 préssecs grocs
- 1 ampolla de vi negre
- 100 g de Panela (equival a 150g sucre o 16,65 de Stevia en pols)
Instruccions
- Rentem la llimona i la taronja, amb un ganivet agafem la pell dels dos cítrics sense agafar la part blanca.
- Pelem els 4 préssecs i els tallem a trossos grans
- En una olla afegim el vi, la pell de la llimona, la pell de la taronja, la panela, i la branca de canyella.
- Encenem el foc i quan prengui el bull afegim els trossos de préssec, han de quedar coberts pel vi, abaixem el foc i ho deixem coure aproximadament 25min, en aquests moment el préssec agafarà una tonalitat vermellosa.Ho retirem del foc i ho deixem reposar.
- Ho deixem refredar a la nevera com a mínim 2h, com a més hores millor.I ja ho podem servir!Bon profit!