El préssec groc, o també conegut com préssec de vinya, és una de les varietats de préssec que es caracteritza per el color groc de la seva pell i la seva polpa. És una de les fruites més consumides en els mesos d’estiu i ens captiva per l’aroma dolç i suau que desprèn. Té una pell suau, delicada i envellutada. La seva polpa és dolça, ferma i sucosa, composta per una gran quantitat d’aigua, ens proporciona un efecte refrescant tan agradable als mesos de més calor. Boníssim i irresistible!
?El préssec groc o de vinya, destaca entre d’altres coses pel seu alt contingut en beta-carotens i vitamines C i E. També ens aporta minerals com el fòsfor, potassi, magnesi i ferro. El seu alt contingut en aigua i la seva baixa aportació en greixos, fan del préssec una fruita poc calòrica. La combinació de nutrients que hi trobem, tant a la seva pell com a la seva polpa, fan que se li atribueixin grans propietats digestives, diürètiques i antioxidants. És una fruita ideal per consumir-la crua, tot i que, també ho fem seca, en almívar, cuita… Un bon préssec groc, és sempre una de les millor opcions per cuidar-te i gaudir de manera saludable.
Et proposem la següent recepta: Préssec groc al vi!
Si vols saber com preparar-lo, accedeix aquí.